PAKAR KONTENA

Kami adalah syarikat dalam perdagangan dan logistik, dengan memiliki kepakaran dalam dagangan kontena laut, pembelian dan peruncitan semua jenis pemintaan kontena.

Kontena atas Pemintaan Anda.

Kami mempunyai pelbagai jenis kontena bagi memenuhi keperluan anda. Dari depot kami di Malaysia, Singapura, Thailand dan Indonesia, kami menyediakan kontena daripada bekas pembuatan kilang dan menghantar terus ke premis anda.

 

Untuk meringankan kebimbangan anda, kontena kami bukan hanya tersedia di dalam negara tetapi di peringkat global juga. Kami menyediakan hampir semua jenis kontena.

Kontena Untuk Dijual Di KL, Malaysia

Kita semua tahu fungsinya dari kotak penghantaran besar yang dikenali sebagai kontena perkapalan. Kotak keluli boleh guna yang lebih besar adalah platform yang sesuai untuk mengangkut barangan besar ke lokasi yang jauh. Di samping itu, kontena perkapalan telah mencapai populariti sebagai bahan binaan yang ideal. Oleh itu, permintaan terhadap perdagangan kontena pasti dipertingkatkan. MK Containers Global Sdn Bhd tidak pernah berganjak ke belakang setelah penubuhannya pada 2014 yang bertujuan mengekalkan keseimbangan antara perniagaan perdagangan kontena dan logistik perkapalan.

 

Oleh kerana pemahaman yang mendalam tentang perdagangan kontena, kami sudah biasa dengan permintaan biasa pelanggan kami. Kontena Malaysia, MK Container mengkhususkan diri dalam perdagangan kontena laut dan selalu berusaha memenuhi semua jenis permintaan pelanggan. Pelanggan meletakkan pesanan bagi kontena untuk menggunakannya sebagai depot penyimpanan sementara dan kontena yang dipersembahkan digunakan untuk mengangkut kargo di atas kapal. Jika anda mencari kontena di KL, sila hubungi MK Containers Global Sdn Bhd.

 

Kontena kini digunakan secara meluas di seluruh dunia untuk pelbagai tujuan. Penggunaan kontena tidak terhad kepada industri perkapalan sahaja. MK Container telah muncul sebagai peneraju utama dalam perniagaan ini selepas memenuhi keperluan kontena baru dan terpakai. Pencarian anda untuk rak kering, rata, luar, terbuka, kargo yang layak, kontena peti sejuk untuk dijual akan berakhir selepas berurusan dengan MK Container.

 

Ini adalah komitmen kami untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti tinggi sehingga hari ini nama MK Containers telah dihormati. Kami juga menggunakan pendekatan yang fleksibel untuk memenuhi keperluan pelanggan individu. Sekiranya anda sedang mencari kontena untuk dijual di Malaysia pada harga yang berpatutan, MK Container adalah alternatif terbaik. Trend menggunakan kontena yang direka menjadi kabin pejabat, suku buruh, bangsal dan depot simpanan telah meningkatkan permintaan keseluruhan produk ini.

Clientele

Memerlukan perkhidmatan kami?

Sila hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan kami. Kami gembira untuk bercakap dengan anda dan memberi nasihat lanjut mengenai penyelesaian terbaik yang boleh kami tawarkan.