Perkhidmatan

Kontena Trade

MK pakar dalam pembelian dan peruncitan kontena terpakai

  • Tujuan Umum, Reefers, Rak Flat, Peralatan Terbuka & lain-lain kontena khas.
  • Kontena yang dipilih oleh pelanggan kami dijual dari depot yang terletak di sekitar Asia Tenggara.
  • Kami juga menyediakan kontena di kilang & menghantar terus ke premis anda. Lokasi tidak terhad samada dalam negara mahupun peringkat global juga turut disediakan

Pengubahsuaian kontena

Kami juga membuat pengubahsuaian kontena dan pada masa yang sama menukarkan kontena daripada kontena untuk kegunaan umum kepada bilik pameran; pejabat; ruang hidup; kabin & bentuk lain yang dianggap sesuai bagi pelanggan.

Menyewa Kontena

Kami membekalkan kontena untuk disewa dalam jangka masa pendek, jangka masa sederhana dan jangka masa panjang. Kontena ini boleh digunakan untuk pelbagai sebab seperti berikut: – Simpanan sementara, pameran perdagangan / pameran, tapak bangunan, untuk pelbagai aktiviti & kegunaan perkapalan.

Jualan & Sewa Kabin

Kami menyediakan pelbagai jenis kontena yang anda anggap perlu untuk persatuan & organisasi anda. Sama ada Dry Kontena, Kontena Reefer, Kontena Open-Top, Kontena Tangki ISO, Kontena Flat-Rack atau juga bekas luar pesisir. Kami berada di sini untuk menyediakan semua jenis kontena yang anda perlukan.

Pekhidmatan Depoh

Kami menyediakan perkhidmatan penyimpanan untuk kegunaan perkapalan, kegunaan pajakan dan pengendali kontena untuk memudahkan keperluan penyimpanan barangan anda di tanah kami seluas 8 ekar.

Kami menyediakan kakitangan kerja yang boleh membantu dalam pengendalian kontena, MLO dan syarikat pemajakan untuk memindahkan kontena mereka dari lokasi yang mengandungi lebihan kontena ke lokasi yang mengalami kekurangan kontena.

Pengendalian Projek Kargo

Menguruskan projek mengangkat barangan berat yang mana memerlukan kepakaran, penjagaan dan perincian khusus. Kami telah membina reputasi yang menakjubkan dalam Project Cargo Logistics dan penghantaran mengangkat barangan berat dengan pasukan operasi yang berdedikasi kami yang mempunyai pemahaman yang menyeluruh mengenai pengendalian kargo dengan pelabuhan, agensi kastam dan pengangkutan.

Kami menawarkan penyelesaian Pengendalian Kargo Projek yang inovatif serta perkhidmatan kejuruteraan teknikal untuk menguruskan projek sepenuhnya dari awal hingga akhir, memastikan penghantaran barang berharga anda tepat pada masanya dengan selamat..

Contact us today.

Pleasee do kindly contact us for all our enquiries.