Produk

Kami mempunyai pelbagai jenis kontena baru dan terpakai untuk memenuhi hampir semua keperluan pelanggan. Dari kabin ke kontena reefer, semunya kami ada.

Kabin
Kontena
Fabrikasi

Penghantaran Rumah Kontena

 

Penghantaran kontena telah mencapai keunggulan di mana-mana. Menggunakan bekas keluli sebagai elemen struktur adalah idea yang sangat revolusioner dan berwawasan. Jurutera dan arkitek yang bijak mempunyai kaliber untuk mengubah bekas kontena perkapalan biasa ke rumah dan pejabat yang sangat menakjubkan. Metodologi menggunakan bekas keluli secara progresif telah menjadikannya dengan cara yang sederhana untuk mendirikan struktur bangunan. Rumah Kontena yang dibekalkan oleh MK Containers sangat terkenal dengan kekuatan dan ketahanan. Kami menyokong dan menghargai semakin banyak penggunaan kontena yang mesra alam. Pasukan kami mengkhususkan diri dalam fabrikasi dengan mengubahnya menjadi ruang tamu, bilik pameran, kabin. MK Containers telah menetapkan semula fabrikasi kontena:

 

1) Tahan Lama – Kontena penghantaran yang diubahsuai yang dibekalkan oleh MK Containers adalah boleh dipercayai dan direka untuk menahan persekitaran yang keras. Anda juga boleh mengguna pakai rumah kontena kami untuk simpanan barangan dengan selamat.

 

2) Diubahsuai dan Pengembangan Modular – anda boleh menggabungkan dan menyekat kontena sekaligus mewujudkan model bangunan yang luas.

 

3) Harga Berpatutan – rumah kontena yang direkabentuk oleh MK Containers pada harga yang munasabah. Kos pembinaan rumah kontena diubahsuai adalah lebih murah jika dibandingkan dengan pembinaan konvensional. Kami memperoleh kelebihan mudah daripada pihak kami.

 

Tidak dapat dinafikan, bekas kontena terpakai adalah produk yang cepat dan tidak merumitkan untuk membina struktur bangunan. Pembekal rumah kontena Malaysia, MK Containers telah membantu ramai pelanggan. Pasukan kami mempunyai pengetahuan teknikal yang luas dalam konsep kabin. Ia adalah keupayaan unik kami untuk merekabentuk dan membina rumah kontena Malaysia mengikut spesifikasi utama pelanggan, mengikut bajet dan tarikh yang ditetapkan yang menjadikan kami berbeza di dalam pasaran. Sekiranya anda mencari pembekal Rumah kontena Malaysia, maka MK Containers boleh memberikan layanan yang terbaik. Kami sentiasa berjaya mengatasi jangkaan pelanggan dengan memberi tumpuan kepada kualiti utama iaitu integriti, komitmen, kerja berpasukan dan kecemerlangan.

 

Rumah Kontena yang berkualiti tinggi direka bentuk estetik, kos efektif dan sangat selamat untuk digunakan. Kami telah berulang kali berusaha untuk memastikan kecemerlangan dalam mewujudkan perbezaan perkhidmatan.