Pengenalan

Pakar Kontena

Perhubungan yang sempurna dalam perniagaan sering dicari di dunia hari ini kerana kita sentiasa mencari perniagaan yang terbaik dan mampu meningkatkan mutu pasaran. MK Containers Global Sdn Bhd, ditubuhkan oleh dua orang usahawan yang bercita-cita tinggi dan telah membawa kepada kedudukan yang kuat dan kini MK berada dalam sektor yang paling lama mereka berkhidmat. MK ditubuhkan pada Mac 2014 dengan tujuan untuk menggabungkan pengalaman dalam bidang logistik perkapalan dan perniagaan perdagangan.

 

Dengan kepakaran mengenai kontena, MK Containers mengkhususkan diri dalam perdagangan kontena laut, membeli dan runcit jenis kontena yang diminta untuk memenuhi permintaan pelanggan. Kami juga sedang menyalurkan kepada syarikat-syarikat di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Thailand. Kami melihat perkembangan selanjutnya dalam rangkaian Asia Tenggara pada tahun 2017.

Kepelbagaian Jenis Kontena.

Kami menyediakan pelbagai jenis kontena kepada pelanggan kami untuk membuat pilihan bergantung kepada keperluan mereka seperti kontena kargo (digunakan untuk penyimpanan), kontena laut (digunakan untuk penyimpanan dalam kapal) dan kontena standard (ASIS). Secara ringkasnya, kami menyediakan spesifikasi yang berbeza bagi setiap jenis kontena untuk memenuhi permintaan pelanggan. Dengan aliran perniagaan yang mantap dalam tempoh dua tahun yang lalu, MK Containers Global Sdn Bhd telah membangunkan entiti terbarunya yang melibatkan pengubahsuaian kontena dibuat khusus untuk memenuhi keperluan pasaran semasa. Dengan skop perniagaan utama kami meningkat dari peruncitan kontena baharu dan kontena terpakai. Jangan ragu-ragu untuk memeriksa jenis kontena kami dan kegunaannya!

Halatuju Syarikat

Visi

Mendapatkan kepercayaan daripada pelanggan dengan membuktikan kualiti kerja dan kecekapan kami di dalam negara dan juga di pasaran global.

Misi

Menyediakan piawaian yang lebih tinggi daripada pesaing kami bersama harga yang kompetitif untuk mendapat keyakinan daripada pelanggan kami.

Nilai

Kepuasan pelanggan adalah pendekatan pertama kami dalam apa jua keadaan dan kami sangat percaya bahawa sokongan yang teguh bermula dari pra-jualan sehingga perkhidmatan selepas jualan.

Matlamat & Objektif

Kami berharap untuk memberikan kecemerlangan dalam prestasi perniagaan kami pada setiap masa semasa mengambil keperluan pelanggan kami dengan serius. Dengan ketelusan & kejujuran yang optimum, kami percaya bahawa para pelanggan kami akan kekal berada bersama kami.

Lihat perkhidmatan kami.

Kami mempunyai pelbagai pilihan yang sedia ada untuk hampir semua jenis kontena. Jangan ragu-ragu untuk menggunakan perkhidmatan kami dan dapatkan maklumat dengan lebih lanjut.